Mikel Azparren, defensa del Lleida, fitxat

El central esquerrà d’origen navarrès, va passar pel planter de l’Espanyol en la seva etapa de formació, per fitxar posteriorment pel filial de la Reial Societat, amb la que va disputar alguns partits de copa. Va ser clau al Sabadell de l’ascens a Segona A i la darrera temporada al Lleida.

Mikel Azparren Aritzkurren (21/05/1981) és nascut a Pamplona, on va passar bona part de la seva formació al Txantrea. De ben jove però, va arribar a Catalunya al futbol base de l’Espanyol. D’allà va fer el salt al filial donostiarra amb el que hi va jugar 4 temporades, la darrera essent convocat varies vegades amb el primer equip i arribant a disputar la Copa.

Després d’un periple per diversos equips de Segona B, va tornar a Catalunya per ser fonamental en l’ascens del Sabadell, on malgrat ser titular tota la històrica temporada al Vallès, van preferir buscar nous jugadors per la categoria de plata.

Enguany doncs, ha format l’eix de la defensa al Lleida Esportiu i ha tornat a lluitar per pujar de divisió, novament indiscutible a un dels catalans amb aspiracions.

Es tracta d’un central esquerrà, que pot arribar a jugar de lateral, que amb el seu 1,86 d’alçada va bé per alt, coneix molt bé la categoria i el que és guanyar un playoff d’ascens, té qualitat per treure o conduir la pilota, és contundent i aportarà molt de nivell a la defensa quadribarrada.

El projecte del Sant Andreu 2012-2013 tindrà una defensa de garanties. El jugador, que ha signat a Navarra, on està passant uns dies de descans, serà presentat en tornar de les vacances.

Foto: futbolbalear

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS