Nando González no continuarà al club

El Reus ha presentat aquest matí el migcampista mataroní com a nou jugador roig i negre. Nando no acabava d’entrar en els esquemes de Piti Belmonte i després dels dubtes sobre la seva continuïtat, avui s’ha fet oficial la seva incorporació amb els del Baix Camp.

Nando va arribar l’estiu passat al Narcís Sala procedent del Puertollano. En aquesta temporada, el ‘pulpo’ ha disputat 1828 minuts en lliga repartits en 31 partits. Habitual migcentre, Nando ha actuat també de central quan les baixes ho han requerit.

A partir d’ara el jugador de Mataró buscarà continuar la seva projecció en un club com el Reus. Des d’aquí li desitgem molta sort i li agraïm tot el que ha aportat al club en aquesta temporada.

Gràcies Nando!

Foto: @ONAfmTarragona

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS