Piti Belmonte: “L’objectiu el fixarem quan tinguem la plantilla confeccionada”

El tècnic andreuenc va passar pel programa Històrics Barcelona on va repassar tota l’actualitat del club. Piti, que posa un notable a la campanya 2011/2012, creu que ara la prioritat és acabar de tancar una plantilla que serà de 18 jugadors.

L’entrenador vallesà va confirmar públicament que Luis Blanco, fins ara jugador del club, s’incorporarà a l’staff tècnic del primer equip. Un primer equip que aquest any comptarà amb el reforç puntual de cinc jugadors del juvenil. Tots ells entrenaran de forma regular amb la primera plantilla i podran ser cridats per jugar a la 2aB quan el tècnic ho cregui necessari.

Pel que fa al mercat de fitxatges, Piti afirmava que “la crisi s’està notant i està tot molt aturat, però en els propers dies podria arribar alguna incorporació”. Un dels punts positius del Sant Andreu a l’hora d’anar a buscar jugadors és que “saben que som un club que compleix amb el que promet”.

A continuació pots escoltar l’entrevista íntegra:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS