Sorteig de samarretes oficials a les xarxes socials!

El club vol agraïr la fidelitat de tots els aficionats que segueixen el dia a dia del club a Facebook i Twitter donant-los la possibilitat de guanyar una samarreta oficial del club. Per entrar en el sorteig només cal que ens donis un motiu per fer-te soci!

El creixement social de simpatitzants que està experimentant el Sant Andreu en les xarxes socials és evident. En les darreres setmanes s’han superat els 3.100 admiradors a Facebook i els 2.000 followers a Twitter. Un fet que ens encantaria veure traduït en una major presència d’andreuencs a les graderies del Narcís Sala.

És per això que us demanem que ens deixeu a les xarxes socials un motiu, el que vosaltres volgueu, per fer-se soci o renovar el carnet aquest estiu. Entre tots en trobarem molts que poden animar a seguidors que encara no han donat el pas a donar-se d’alta.

Entre tots aquells que ens donin un motiu sortejarem dues samarretes oficials: una per tots els que participin via Facebook i una altra per aquells que participin via Twitter. El sorteig s’obre aquest dilluns i es tancarà dijous a les 00.00h, quan s’anunciaran els guanyadors. El club es posarà en contacte amb els agraciats i els farà saber com recollir el premi.

Més en

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018

El Juvenil A immers en una mala ratxa

Premsa10 de març de 2018