Sorteig de samarretes oficials a les xarxes socials!

El club vol agraïr la fidelitat de tots els aficionats que segueixen el dia a dia del club a Facebook i Twitter donant-los la possibilitat de guanyar una samarreta oficial del club. Per entrar en el sorteig només cal que ens donis un motiu per fer-te soci!

El creixement social de simpatitzants que està experimentant el Sant Andreu en les xarxes socials és evident. En les darreres setmanes s’han superat els 3.100 admiradors a Facebook i els 2.000 followers a Twitter. Un fet que ens encantaria veure traduït en una major presència d’andreuencs a les graderies del Narcís Sala.

És per això que us demanem que ens deixeu a les xarxes socials un motiu, el que vosaltres volgueu, per fer-se soci o renovar el carnet aquest estiu. Entre tots en trobarem molts que poden animar a seguidors que encara no han donat el pas a donar-se d’alta.

Entre tots aquells que ens donin un motiu sortejarem dues samarretes oficials: una per tots els que participin via Facebook i una altra per aquells que participin via Twitter. El sorteig s’obre aquest dilluns i es tancarà dijous a les 00.00h, quan s’anunciaran els guanyadors. El club es posarà en contacte amb els agraciats i els farà saber com recollir el premi.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS