Vilafranca i Mollet, rivals al Torneig Històrics

Aquests són els equips amb els que el Sant Andreu es trobarà en el torneig d’estiu per excel·lència del futbol català. Aquesta tarda se n’ha fet la presentació i el sorteig al Guinardó. Els andreuencs debutaran el dimecres 8 d’agost contra l’altre quadribarrat, el Vilafranca.

Serà l’edició XXVII i es disputarà a les instal·lacions del FC Martinenc, club històricament organitzador del torneig. Hi participaran un total de 12 equips dividits en 4 grups. El Sant Andreu ha quedat enquadrat en el grup 3 amb el Vilafranca i el Mollet i debutarà el tercer dia del campionat.

Els partits en aquesta primera fase tindran 45 minuts i una única part. Els quadribarrats debutaran contra el Vilafranca. El perdedor d’aquest partit s’enfrontarà tot seguit al Mollet, mentre que el guanyador esperarà que acabi aquest segon enfrontament per medir-se amb el conjunt vallesà.

Es classificarà per les semifinals del dia 10 d’agost el primer equip de cada grup. En el cas del Sant Andreu el rival sortiria del Grup 4, format per Manlleu, Cornellà i Vilassar de Mar. La final seria tot just l’endemà, l’11 d’agost.

GRUP 1 (Dilluns 6 d’agost)

CF BADALONA

UE RUBÍ

FC MARTINENC

GRUP 2 (Dimarts 7 d’agost)

AE PRAT

FC SANTBOIÀ

CE JÚPITER

GRUP 3 (Dimecres 8 d’agost)

UE SANT ANDREU

FC VILAFRANCA

CF MOLLET UE

GRUP 4 (Dijous 9 d’agost)

AEC MANLLEU

UE CORNELLÀ

UE VILASSAR DE MAR

SEMIFINALS (divendres 10 d’agost)

18h00: Campió Grup 1-Campió Grup 2

20h00: Campió Grup 3-Campió Grup 4

Podeu seguir l’actualitat del torneig al compte de twitter @thistorics i a www.torneighistorics.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS