Xapi Arnau, nova incorporació andreuenca

El lateral dret ha signat aquest vespre el seu nou contracte com a jugador del Sant Andreu per una temporada. Amb 24 anys, Xapi arriba procedent del Ceuta, on aquesta temporada ha sigut un fix a l’onze. Ara torna a Catalunya per sumar-se al projecte quadribarrat.

I és que Amadeu Arnau Casaña (Terrassa, 18/03/1988) és un jugador que aspira a la Segona A. En la seva etapa al Sabadell va ser fonamental per aconseguir aquell ascens arlequinat a Ipurúa, però en el salt a la Segona A els vallesans van preferir buscar noves incorporacions més veteranes per a la defensa.

L’egarenc portava 2 temporades de titular a la Nova Creu Alta, però finalment va haver de buscar sort en un dels grans del grup del sud de l’estat, com és el Ceuta, que es presentava a principi de temporada com un dels principals aspirants a l’ascens, abans que la situació econòmica hagi alterat les previsions.

Malgrat tot, el Xapi ha jugat 26 partits, gairebé tots de titular, i només molèsties i sancions li han suposat perdre’s alguns partits. El Narcís Sala tindrà un lateral dret de moltes garanties intentant fer-se un lloc per ajudar l’equip.

Benvingut!


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS