1d3a nou col·laborador tecnològic del primer equip

El Sant Andreu utilitzarà enguany un sistema informàtic d’última tecnologia per l’anàlisi del primer equip i dels rivals. Amb aquesta col·laboració amb 1d3a, els tècnics del primer equip comptaran amb una eina que actualment només està a l’abast de clubs de l’elit mundial.

1d3a tindrà així un partner on testar els seus productes d’última generació i la U.E. Sant Andreu comptarà amb una eina de primer nivell mundial, que analitza el propi equip i els rivals a partir del vídeo amb un sofisticat programa informàtic que posa de relleu totes les virtuts, defectes i detalls estadístics de cada partit estudiat.

La col·laboració, doncs, serà molt profitosa, pel que no podem més que donar gràcies a 13da. Benvinguts!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS