Arrenca el curs 2012/2013

L’equip es posa demà en marxa per començar a preparar la propera temporada. Després de les vacances estiuenques, tothom torna amb les piles carregades i amb l’objectiu de posar-se a punt el més aviat possible. El primer dia combinarà revisions mèdiques amb una primera sessió d’entrenament a les 18.30h.

La jornada començarà a les 9.30h del matí, quan els dos primers jugadors passaran el reconeixement mèdic a la Clínica Teknon. Al llarg del matí i de les primeres hores de la tarda passaran les proves vuit jugadors més. Els quatre que restaran per examinar es faran la revisió divendres al matí.

Per la tarda, a les 18.30h, tornarà l’activitat del primer equip a la gespa del Narcís Sala amb el primer entrenament. La plantilla es retrobarà després d’aquest mes i mig de vacances i també es podran conèixer les noves cares del vestidor: els jugadors Èric, Xapi, Cárdenas, Azparren, Cristian, Josu i David Prats, i el metge i el fisio, Carles Miñarro i Jordi Carrillo.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS