CE Júpiter 0 – UE Sant Andreu 3

Victòria còmode de l’equip en el quart amistós de pretemporada, aquest cop contra un rival de la Tercera Divisió. Melo, al primer minut de partit, i Quim Araujo i David Prats, en els primers compassos de la represa, han estat els autors dels gols quadribarrats.

Primer partit amb un onze inicial amb ple de jugadors del primer equip. El cos tècnic ha decidit començar a pujar la càrrega de minuts i que els juvenils sortíssin cap al minut 60 per donar descans als titulars avui. Mikel Azparren i Edgar no han jugat per molèsties físiques. Tampoc ho han fet els dos lesionats, Morales i Borja.

Només començar, a la sortida d’un córner, Melo ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea petita per fer el primer. El Sant Andreu es col·locava en avantatge en el marcador molt d’hora i dominava completament el joc. També cal dir que el d’avui era el primer partit de pretemporada pel Júpiter, que arribava molt menys rodat a l’enfronament.

De fet, les millors ocasions han estat pels andreuencs. Al 18′, Quim Araujo creuava massa una rematada des de la dreta. Els grisgrana responien al 25 amb una primera aproximació ben salvada per Éric.

Abans del descans cal destacar dues jugades per part quadribarrada: una combinació a la banda dreta entre David Prats, Xapi Arnau i Josu, on la centrada de l’extrem no ha trobat rematador, i un xut també de l’ex del Vilafranca que s’ha estavellat al pal.

A la segona meitat el Júpiter ha canviat tot l’equip menys el porter. Els locals han sortit més frescos i semblava que amb millor cara, però de seguida el Sant Andreu ha sentenciat el partit. Al 55′, Quim Araujo recollia una passada en profunditat, feia el control amb l’esquerra i amb la dreta posava la pilota al fons de la xarxa. 0-2 al marcador.

Només quatre minuts després, jugada semblant a l’atac quadribarrat. Aquest cop el mago no podia controlar bé, però el defensa del Júpiter no encertava en el refús i David Prats, més llest que ningú, se l’enduia per encarar el porter i creuar-la al segon pal.

Amb el 0-3 ha començat el carrusel de canvis. Primer han entrat Dídac, Jilmar, Aitor, Xavi Jiménez i Adrian, i han marxat Melo, Rubén, Sergio Gómez, Quim Araujo i David Prats. Cinc minuts després la resta: marxaven Cárdenas, Xapi, Jorge Muñoz, Josu i Arnau, i sortien al camp Cristian, Jarque, Sergio, Víctor i Rubén Benítez.

El partit ha baixat el ritme en els darrers minuts i només un parell d’accions de Xavi Valls pels locals han tingut perill.

Dimecres vinent l’equip s’estrena al Narcís Sala amb la presentació oficial a les 19.00h. Una hora més tard, a les 20.00h, cinquè partit de pretemporada. El rival serà el Terrassa.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS