CE Sabadell 1 – UE Sant Andreu 2

L’equip ha sumat la primera victòria de la pretemporada en un molt bon test contra un equip de la Segona A. David Prats ha obert el marcador a la primera part transformant un penal comès sobre ell mateix. A la represa, Xavi Jiménez ha fet el 0-2 i el Sabadell ha retallat a deu minuts pel final.

La falta de ritme i les poques ocasions han marcat un partit entre dos equips que amb prou feines fa una setmana que han tornat als entrenaments. En aquest context, l’encert ha estat decisiu, i ha estat el Sant Andreu qui més n’ha tingut.

Piti Belmonte ha tret dos onzes diferents. A la primera part han sortit Èric, Càrdenas, Jarque, Mikel Azparren, Jilmar, Víctor, Jorge Muñoz, Adri, Rubén, David Prats i Edgar. A la segona han canviat tots els protagonistes: Aliaga, Xapi, Cristian Riera, Melo, Rubén Canelada, Sergio, Xavi Jiménez, Aitor, Quim Araujo, Josu i Javi. En total, presència de vuit juvenils sobre la gespa entre la primera i la segona.

S’han quedat sense jugar els lesionats Morales, Borja i Dídac, i també Arnau Tobella amb angines.

 

www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS