Divendres, partit d’entrenament contra l’Al-Nassr saudita

L’equip s’estrenarà més d’hora del previst inicialment en partit de pretemporada. Serà tot just el segon dia de tornada a la feina, en un enfrontament al camp del Seva amb l’equip dels mítics Maturana i Higuita, l’Al-Nassr Athletic. L’hora del partit, les 18.00h.

Tot i ser molt aviat i anar curts encara de preparació, el club no podia rebutjar la proposta del club saudita. Així doncs, amb només un entrenament a les cames, aquest proper divendres 13 a les 18.00h Sant Andreu i Al-Nassr es veuran les cares en un partit interessant a la vegada que exòtic.

L’equip groc es troba d’stage al Montanyà comandat per l’entrenador colombià Pacho Maturana i el mític René Higuita, preparador de porters.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS