El primer dia, en imatges

BTV ens ofereix el millor que va deixar el retorn de l’equip a la feina després de les vacances d’estiu. Al matí, revisions mèdiques a la Clínica Teknon, a la tarda, el primer entrenament al Narcís Sala. Avui passaran reconeixement mèdic els jugadors que falten per fer-ho i a la tarda es jugarà el partit contra l’Al-Nassr.

La plantilla va arrencar amb un entrenament suau per tornar a agafar sensacions després de sis setmanes sense posar-se les botes. L’atractiu d’aquesta primera sessió va ser Jorge Muñoz, que només unes hores abans s’havia confirmat com a nou jugador quadribarrat.

Abans de l’entrenament, 10 jugadors van passar per la Teknon per passar les pertinents proves mèdiques. Avui ho faran els que no van passar-hi ahir i la setmana que ve tots se sotmetran a uns anàlisis de sang.

Les càmeres de Barcelona Televisió van acompanyar l’equip durant tota la jornada. Us deixem amb els resums que en van fer ells i amb les primeres impressions de Jorge Muñoz com a andreuenc:


www.btvnoticies.cat

www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS