El Quelcom, guanyador del I Campionat d’Estiu

Derrotant els Andreuencs a la gran final, el Quelcom s’enduia el trofeu i el premi de les samarretes oficials i els Carnets de Soci per la temporada 2012-2013. El torneig s’ha caracteritzat pel gran èxit de participació amb 10 equips participants, i la seva igualtat, així com pel bon fair-play de tots els participants.

I és que cap dels 10 equips va marxar a casa sense almenys treure algun resultat positiu. Tots van puntuar almenys un partit, i per exemple el campió no va poder passar del tercer lloc a la fase de grups, i als quarts va guanyar per la mínima al que acabaria essent setè classificat, el que demostra que tots els partits van ser disputadíssims i que qualsevol dels 10 participants va tenir opcions reals d’optar al títol.

El Quelcom però, va anar de menys a més, va començar amb derrota la primera jornada, però a partir d’aquí va acabar classificant-se per les eliminatòries cedint un empat i guanyant 2 partits, i a quarts va passar de forma ajustada, però plantant-se a semifinals és quan va desplegar el seu millor joc.
Va guanyar per 3-1 a semis i a la final va fer el millor partit de tot el torneig, imposant-se als Andreuencs, que havien sigut els campions del seu grup, però que es van veure sorpresos per la progressió al llarg del campionat del Quelcom.

En qualsevol cas, el torneig va ser un èxit, amb grans partits i molt bon joc i esportivitat per part de tots els equips, pel que ja tothom espera el torneig de l’estiu vinent.

Animeu-vos!!!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS