El Sant Andreu compleix els requisits per jugar a Segona B la temporada 2012/2013

Davant la preocupació que molts socis i abonats han transmès els darrers dies pel tema de l’aval requerit per la RFEF als clubs de Segona B, el club emet la següent nota informativa: La U.E. Sant Andreu jugarà a Segona B la temporada 2012/2013.

El club entén la preocupació de socis, abonats i seguidors que els darrers dies han vist com el club no emetia cap mena d’informació referent al tema de l’aval, però davant la complexitat legal i administrativa de l’assumpte es va decidir tractar el tema amb la major discreció i no fer públic l’avenç de les negociacions per tal de no enterbolir la possible resolució.

Entenem el malestar que aquesta manca de notícies hagi pogut generar entre la nostra massa social, però aquesta decisió es va prendre creient en tot moment que era el que més convenia pel bon èxit de les negociacions amb la RFEF, ja que l’aparició de detalls de la negociació podia haver generat soroll extern de tercers o a la premsa que haurien pogut alterar la resolució positiva del tema.

El punt principal que esgrimia la U.E. Sant Andreu per ser exonerat de presentar l’aval era que els deutes contrets per gestors anteriors del club no podien penalitzar el club quan els nous gestors han liquidat els deutes federatius i han complert amb tots el requisits exigits amb puntualitat, i la RFEF no tenia motius objectius per exigir l’aval als actuals gestors.

Finalment la RFEF ha acceptat que no havent-hi retards ni impagaments atribuïbles als actuals gestors, no procedia exigir l’aval com a mesura preventiva.

La Directiva entén però el neguit dels seguidors per la decisió de dur les converses amb la màxima discreció possible i malgrat considerar que era necessari fer-ho així, els demana disculpes pels dies d’incertesa que han patit.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS