El Yeclano ocuparà la plaça de l’Orihuela

Després del descens administratiu del conjunt oriolà, la RFEF va anunciar que l’equip murcià substituirà els escorpins en el Grup III. Així doncs, el debut a la lliga dels andreuencs serà a terres murcianes, a Yecla, el 26 d’agost. De la seva banda, l’Orihuela baixa a tercera divisió.

L’equip blaugrana va pujar a la Segona B després de superar el filial del Nàstic, la Pobla de Mafumet, en la tanda de penals de l’última eliminatòria d’ascens. En un principi van quedar enquadrats en el grup IV, però amb el descens de l’Orihuela i l’ascens de l’UCAM Múrcia, els de Yecla van ser moguts al grup III.

D’aquesta manera, el grup queda configuart per 8 catalans, 7 valencians, 4 balears i 1 murcià. L’equip es treurà del damunt el desplaçament més llarg tot just la primera jornada de lliga. Tot i així, Yecla està més a prop que Oriola, per tant a la pràctica serà un viatge més curt del previst inicialment a la ciutat alacantina.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS