Empat en la tercera prova de pretemporada

L’equip va empatar ahir 1-1 al camp de l’Escala en un partit que va servir per anar donant minuts a tots els jugadors disponibles, amb paper destacat pels nou juvenils. El gol de Quim Araújo va igualar un partit marcat per la gran quantitat d’ocasions i la vistositat.

I és que el partit d’ahir va ser molt mogut i entretingut pels espectadors que es van acostar a l’Escala. La U.E. Sant Andreu va crear multitud d’ocasions i tan sols la mala sort va impedir veure molts més gols.

La primera part va ser d’absolut domini quadribarrat, als pocs minuts de començar David Prats va fallar un penal, i tot seguit en gairebé la única contra dels empordanesos va arribar el gol local.

La resta de la primera, el mateix guió, el Sant Andreu atacant, va enviar dues pilotes als pals, va fer lluir el porter i en un parell d’ocasions els defenses van treure pilotes sota pals a la ratlla de gol.

Piti Belmonte va tornar a alinear un equip farcit de juvenils amb dos onzes diferents a primera i segona part per donar minuts a tots els jugadors.

Al descans es va arribar amb 1-0 pels locals, de manera que la segona part va tenir el mateix guió, atac constant dels quadribarrats i els de la Costa Brava defensant-se amb molt de coratge i amb un porter lluidíssim. Hi va tornar a haver un pal, però finalment al minut 70 va arribar el gol de Quim Araújo, desprès d’una centrada per l’esquerra de Rubén Canelada.

El marcador ja no es va moure i en un dia d’aquells en que pels quadribarrats la pilota no vol entrar els locals van acabar traient un excel·lent resultat.

Per la U.E. Sant Andreu, el més important van ser els minuts de tots els jugadors, per agafar ritme, i el fet que els nous fitxatges es comencin a conèixer entre ells i amb els més veterans i que es va practicar molt joc d’atac i es va poder treballar el joc combinatiu.

Demà dissabte a les 18h, la propera prova contra el Júpiter a la Verneda.

Foto: lescalaesport.blogspot.com


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS