Jorge Muñoz, migcentre del Cornellà, nou jugador del Sant Andreu

El migcampista del Cornellà, de només 20 anys, és una de les promeses del futbol català: indiscutible al Baix Llobregat i integrant de la Selecció Catalana Amateur que ha guanyat la fase estatal de la Copa de les Regions UEFA. Arriba cedit per una temporada.

Jorge Muñoz i Soweine (Barcelona 2-07-1992) és un mig ràpid al tall, de gran visió de joc i molt de futbol a les seves botes. Provinent d’una nissaga de futbolistes, fill de l’internacional del Barça Víctor Muñoz, s’ha format a les categories inferiors de Cornellà amb un breu pas pel València juvenil.

Del futbol base dels del Baix Llobregat ha saltat al primer equip, on aquesta temporada s’ha fet amb la direcció de l’equip al centre del camp. Amb 1,70m i 65 kg de pes és un mig ràpid en la recuperació i amb molta visió tàctica.

La temporada del seu debut a tercera, en edat encara juvenil, va compartir alguns partits amb Melo al Cornellà.

Ha estat a més un dels jugadors triats per representar Catalunya a la Copa de les Regions UEFA, on compartint vestidor amb el retornat David Cárdenas s’han proclamat campions de la fase estatal d’aquesta competició.

A més, recentment, aquest darrer maig, ha estat seleccionat per representar Catalunya a la fase estatal del programa The Chance, destinat a descobrir joves promeses del futbol i que organitza l’empresa Nike a nivell mundial.

Sens dubte un jugador que apunta molt amunt.

Benvingut!

Foto: udcornella.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS