L’equip de la premsa s’imposa als penals

Aquest cap de setmana es va celebrar el ja clàssic encontre entre premsa i membres del club, que enguany es va convertir en un triangular amb la presència de l’Ajuntament. Premsa i Club van derrotar l’Ajuntament i van empatar entre ells, pel que el campionat es va decidir per penals.

L’equip del club va comptar amb la presència del cos tècnic, amb l’entrenador Piti Belmonte i el segon entrenador Manel Martínez. A banda van participar diversos treballadors i directius del club, que va alinear un onze mixt amb la presència de la directiva del futbol femení, la Pepi Cuevas i l’Anabel Vegara del departament d’administració, que va ser una de les destacades amb les seves incursions per la banda.

L’equip de l’Ajuntament va arribar just d’efectius, pel que no va poder disposar de canvis i va patir força amb la calor que va regnar durant tot el matí, encaixant dues derrotes per 6-2 davant el club i 4-0 davant la premsa.

L’enfrontament entre premsa i club es va resoldre amb empat a 2 gols, pel que tots dos equips van acabar amb el mateix goal average, malgrat el del club va ser l’equip més golejador, la normativa del campionat exigia la tanda de penals per decidir  el guanyador.

I a la tanda, un penal aturat pel porter de la premsa al Cap de Premsa del club, casualitat, va decidir la victòria a favor dels periodistes.

Els partits van tenir tots una gran esportivitat i un grapat de bones accions i anècdotes, que va poder seguir des de la graderia algun jugador del primer equip, com Quim Araújo, que amb ironia comentava els detalls del partit per BTV.


www.btvnoticies.cat

Més en

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin22 de gener de 2020

Daniel Cardozo, nou partner de la UE Sant Andreu

Premsa21 de gener de 2020

Derrotes del Femení A i Femení B

Premsa20 de gener de 2020

Els darrers minuts passen factura (2-0)

Premsa20 de gener de 2020