Marc Martínez fa el salt a la Segona A

El migcampista andreuenc ha signat pel Huesca i d’aquesta manera la propera temporada jugarà a la Lliga Adelante. Marc ha estat una de les grans revelacions del campionat aquest any i la seva actuació no ha passat inadvertida per diversos equips de la categoria de plata.

Quan va arribar l’estiu passat al Narcís Sala tothom es va sorprendre per la seva tècnica i qualitat amb la pilota. Marc tornava a casa després de diverses temporades fora de Catalunya i coincidint amb aquest retorn, al Sant Andreu es va retrobar amb el seu futbol i va poder ensenyar la seva millor versió.

El migcampista ha jugat 2.808 minuts repartits en 32 partits, tots ells de titular. Les sancions, arrel de les 14 grogues que ha vist, i una lesió a la recta final de la temorada, han fet que no hagi pogut disputat gairebé tots els partits. En el capitol anotador, Marc ha aportat tres gols a l’equip. El més recordat, el que va fer contra el Teruel al Narcís Sala en temps de descompte i que suposava l’1 a 0 i els tres punts per l’equip.

El club li vol donar les gràcies pels serveis prestats i li desitja molta sort de cara el futur.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS