Montanyesa o Equipo JA, rival a la Copa Catalunya

El Sant Andreu entrarà a competir en la Copa Catalunya en la 2a eliminatòria de la 2a fase, el dia 19 d’agost. El rival, que en tots dos casos serà local contra els andreuencs, sortirà de l’eliminatòria que enfrontarà Equipo JA i Montanyesa el proper 12 d’agost.

El partit servirà per acabar de posar-se a punt de cara la lliga, doncs serà l’últim compromís abans de viatjar a Oriola per enforntar-se a l’equip escorpí en la primera jornada.

L’any passat, després de superar Europa i Prat, els de Piti Belmonte van caure eliminats a Els Canyars, davant del Castelldefels. Des d’aquesta temporada, la final es disputa a l’Estadi Olímpic de Montjuïc com a prèvia de la nova Supercopa de Catalunya, que disputen els dos equips de primera divisió entre ells.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS