Nou jugadors del juvenil fan la pretemporada amb el primer equip

Per completar el grup, Piti Belmonte disposa aquesta pretemporada de nou joves que entrenaran amb els jugadors del primer equip. Són Aliaga, Jilmar, Victor, Jarque, Sergio, Adrián, Gus, Rubén i Javi Ruiz. Tots ells van tenir protagonisme en el primer amistós.

Dins d’aquests nou jugadors hi ha casos diferents. A trets generals, Aliaga, Jilmar, Victor, Jarque i Sergio entrenaran regularment durant la temporada amb l’equip, uns tres dies a la setmana. La resta de dies ho faran amb el Juvenil.

Adrián i Gus faran la pretemporada amb l’equip i un cop aquesta acabi tornaran a incorporar-se a l’equip de Divisió d’Honor. Rubén i Javi Ruiz, en canvi, ja han acabat per edat la seva etapa de juvenils i un cop acabin la preparació amb la plantilla se’ls buscarà una sortida en forma de cessió.

Per coneixe’ls una mica millor, aquestes són les demarcacions que ocupa cadascun d’ells:

Aliaga: porter
Jilmar: lateral esquerre
Victor: mitja punta
Jarque: central
Sergio: migcampista

Adrián: extrem
Gus: porter

Rubén: mitja punta
Javi Ruiz: davanter

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS