Orihuela-Sant Andreu per obrir la lliga

Ja coneixem el calendari de lliga 2012/2013. L’equip debutarà a terres valencianes amb un primer desplaçament força llarg a Oriola. El primer rival que visitarà el Narcís Sala serà un recent ascendit, el Prat. El Sant Andreu acabarà la lliga amb desplaçament a València per jugar contra el Levante B.

El primer enfrontament amb un equip català serà tot just en la tercera jornada, amb la visita al Camp Nou de Reus. El Narcís Sala rebrà llavors dues visites consecutives, el Vila-real B en la jornada 4 i el Llagostera en la jornada 5.

El calendari ha volgut que l’equip disputi cinc partits consecutius contra rivals valencians, de les jornades 7 a la 11 (Ontinyent, Olímpic de Xàtiva, Huracán, Alcoyano i València Mestalla), quatre partits consecutius contra d’altres catalans, de la jornades 12 a la 15 (Espanyol B, Nàstic, Badalona i L’Hospitalet) i tres partits consecutius contra equips balears, de la 16 a la 18 (Binissalem, Mallorca B i Atlético Baleares).

En el següent enllaç podeu consultar les 38 jornades del campionat de lliga:

http://www.rfef.es/index.jsp?nodo=289

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS