L’inici de la temporada s’acosta i els primers partits de preparació s’està veient una molt bona cara de l’equip. Els jugadors estan entrenant dur per oferir un gran any, i les noves incorporacions pinten molt bé, t’ho perdràs? Ja pots passar per les oficines a renovar o donar-te d’alta!

Enguany s’està treballant perquè els abonats i membres del club treguin el màxim rendiment del seu carnet. S’està mirant d’aconseguir descomptes i acords que suposin avantatges pels socis de l’entitat, i s’està molt a prop de tancar-ne un que serà molt interessant per tots els socis.

També es treballa per modernitzar tota la gestió, que amb la domiciliació de les renovacions suposarà 5.000 euros d’estalvi al club cada temporada, a banda que permetrà fer una gestió molt més àgil dels membres de l’entitat.

A part d’alleugerir l’administració del club i alliberar-la de molta càrrega de treball, la domiciliació bancària suposa no comptar amb efectiu en cap moment a les oficines, evitant els riscos que any rere any estan succeint les darreres temporades, i ser completament transparents amb les autoritats fiscals, ja que qualsevol gestió econòmica quedarà registrada bancàriament.

Aquest curs es pretén ser molt estricte amb l’accés a l’estadi als partits del primer equip, pel que de cara a la primera jornada de lliga recomanem als socis que mirin d’obtenir el seu abonament amb la màxima antelació.

Una temporada més el club seFemenígueix amb la seva voluntat de servir de referent del futbol català, com a pont entre el futbol amateur i el professionalisme s’ha confeccionat un equip amb jugadors joves del país o de casa que aspiren a fer el salt almenys a la segona divisió, a poder ser amb el nostre club. S’ha donat la oportunitat a jugadors de la Tercera de Catalunya, a jugadors escampats per la geografia de l’estat als que es permet optar al salt a la Segona sense haver d’emigrar a altres parts de la península, i fins nou juvenils tindran la oportunitat de convèncer els entrenadors del primer equip, ja sigui compaginant la temporada amb el Juvenil A, com amb una cessió a un altre equip, com ha fet recentment el porter Éric.

L’aposta pel futbol base i femení es manté com l’altre puntal d’un club que a la vegada és un referent per la seva samarreta quadribarrada, per la seva història i pel poble que representa.

Des del club entenem que al món resultadista del futbol hi ha equips que només es preocupen de les victòries al camp, però pensem que el retorn d’una entitat com la nostra a la societat va molt més enllà del primer equip.

Futbol base

El major planter del país, amb 800 jugadors, forma i ocupa joves de tot Barcelona. S’ajuda a la potenciació de l’esport femení amb el creixement d’equips femenins del club. S’ajuda als joves amateurs a intentar saltar al professionalisme, i es mira de facilitar a aquells que no ho podran fer una línia de comportament i uns valors que els serveixin allà on arribin.

Es vol col·laborar i es col·labora amb les entitats dels voltants, i es proporciona entreteniment i esport a un col·lectiu que ronda les 10.000 visites setmanals als camps del club, entre familiars, jugadors, seguidors…

Es manté la flama de més de cent anys d’història i la cultura i l’arrelament al poble de Sant Andreu de Palomar, a la plana de Barcelona, i al país.

Per tot això demanem a tots aquells aficionats i pares que la seva quota serveixi per seguir fer funcionant aquest engranatge que suposa tanta feina i dedicació.

Aquells que vulguin col·laborar amb aquest projecte, es sentiran orgullosos d’aquest club, sigui quina sigui la categoria que ocupi, i siguin quins siguin els resultats del primer equip, i des del club estarem molt agraïts a tots aquells que es decideixin a formar part de la nostra entitat.

Què esperes per fer-te soci?

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS