Sergio Gómez arriba cedit pel Vila-real B

El migcampista té 21 anys i la temporada passada va jugar cedit al Palencia. Ara el Sant Andreu ha aconseguit que l’equip castellonenc li cedeixi el jugador fins a final de temporada. Si ho vol, Piti Belmonte ja podrà comptar amb ell per l’amistós d’aquest vespre a L’Escala.

Cada vegada falten menys peces per tancar la plantilla 2012/2013. Amb l’arribada de Sergio Gómez ja només queda l’arribada d’un davanter que també ho hauria de fer en forma de cessió. De moment però aquesta operació està lluny encara de concretar-se.

La que sí és una realitat és la del migcampista català format a les categories inferiors del Cornellà i que després va marxar al Vila-real C. Sergio Gómez compleix bé tant a nivell defensiu com ofensiu i té bona capacitat de salt.

Aquesta darrera temporada el jugador ha disputat 27 partits amb el Palencia, 9 d’ells com a titular. Abans, en el tram final de la temporada 2010/2011, va debutar a la Segona Divisió. El llavors tècnic del Vila-real B, José Francisco Molina, el va convocar per jugar un partit contra el Betis i va entrar en la segona meitat.

Sergio ha fet les seves primeres declaracions aquest migdia a COM Ràdio, on s’ha mostrat segur que tot sortirà bé:

Fotos: Sergio Gómez

Més en

El fortí andreuenc del Narcís Sala (3-1)

Premsa18 d'abril de 2019

Centrats en el Castelldefels

Premsa17 d'abril de 2019

Promoció per dijous: dos acompanyants per soci

Premsa15 d'abril de 2019

Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'abril de 2019