Vine a la presentació, entrada lliure!

Demà dimecres a les 19h torna el futbol al Narcís Sala, amb portes obertes per tots els seguidors que desitgin veure per primer cop els nous jugadors del primer equip i el partit que tot seguit es disputarà davant el Terrassa. Vine a gaudir de la festa!

Ja són aquí els jugadors que formaran la primera plantilla de la U.E. Sant Andreu 2012-2013, i a falta d’una darrera incorporació prevista, ja fa dies que entrenen i es preparen per intentar fer una gran temporada.

Per tots els seguidors que desitgen veure’ls al Narcís Sala per conèixer les noves cares i tenir una primera impressió del seu joc, aquest dimecres amb entrada lliure per tot el Poble, podran descobrir el nou equip que s’està preparant per aconseguir fites molt altes a Segona B.

A partir de les 19h es presentaran un per un els jugadors i el cos tècnic, i els assistents es trobaran també amb alguna sorpresa preparada per animar-los la tarda.

I a partir de les 20h, res millor que un partit contra un clàssic del futbol català, el FC Terrassa, per gaudir en directe del joc de la U.E. Sant Andreu 2012-2013. T’ho perdràs?

Vine al Narcís Sala dimecres, amb amics, pares, germans, nens. Tothom hi està convidat!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS