Cap de setmana de partits al Narcís Sala

La cita serà doble aquest dissabte a l’estadi andreuenc. El Juvenil A juga a les 18.00h de la tarda contra l’Unificació Llefià. Tot seguit, a les 20.00h del vespre, el Femení A disputa el seu primer partit de pretemporada rebent el Sant Gabriel.

L’equip de més categoria del club, el femení senior de Segona Divisió estatal, s’estrena a la pretemporada enfrontant-se al Sant Gabriel, equip de la màxima categoria.

Enguany les noies del femení tornen a tenir el repte de mantenir l’equip a la divisió de plata. I és que només estan per sota de Barça, Espanyol, Sant Gabriel i Levante Las Planas pel que fa al futbol català. Això suposarà un any més una temporada duríssima i competidíssima.

Per aquest motiu, les noies comencen la seva preparació amb un d’aquests quatre ossos, el Sant Gabriel, rival que els exigirà el màxim ja de bon començament. Gran partit doncs per les noies i per l’afició, que podrà veure tot un primera a l’estadi. No us el perdeu!

L’entrada serà lliure per tots dos partits!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS