CE Cervera 1 – UE Sant Andreu 1

L’equip va empatar a un gol en l’últim partit de pretemporada abans de començar la participació en la Copa Catalunya i la Lliga. L’equip local es va avançar a la primera part amb un gol de Badar i Xavi Jiménez va signar l’empat per part andreuenca a la segona meitat.

El Cervera va començar fort i només va trigar quatre minuts en avançar-se amb marcador mitjançant Badar. Un avantatge que van saber aguantar bé fins el descans, i és que els andreuencs, amb juvenils a l’onze, no van gaudir de massa ocasions en el primer temps.

A la represa Piti Belmonte va fer 7 canvis i l’equip es va bolcar buscant l’empat. Tot i això, el gol no va arribar fins el 86, quan Xavi Jiménez empatava.

Amb el resultat final no hi va haver tanda de penals i el club lleidetà va oferir el trofeu Memorial Antonio Pinto als quadribarrats.

Foto: CE Cervera.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS