CF Montanyesa 0 – UE Sant Andreu 1

El Sant Andreu es va classificar per la següent ronda de la Copa Catalunya imposant-se en un gran derbi amb aires de futbol britànic al Municipal de Nou Barris. Melo va donar el passi als quadribarrats amb un gol de cap a la sortida d’un córner.

L’ambient que es va viure ahir a la muntanya de l’antic poble va ser el de les bones tardes de futbol, una graderia força plena, samarretes dels dos equips barrejades, un desplaçament a peu, i entrega absoluta dels dos equips, per alguna cosa més que un simple partit, l’orgull de mostrar als aficionats dels dos bàndols les ganes de deixar el prestigi d’uns colors ben amunt.

El partit va començar amb uns minuts de tempteig entre tots dos equips, però de seguida els andreuencs van agafar la iniciativa gràcies al bon joc combinatiu i al domini del mig camp.

Un xut llunyà de Josu, un massa fluix de Xavi Jiménez, un córner molt  tancat de Quim Araújo, una xilena de Josu, i una gran jugada amb centrada enrere de Rubén Canelada, van ser les ocasions més destacades. David Prats i Quim Araujo al centre, amb Josu i Xavi en bandes, amb Melo organitzant i un omnipresent Jorge Muñoz. D’aquest domini arribaria el gol de Melo en rematar un córner amb el cap.

La Montanyesa mirava de contratacar amb alguna pilota llarga i penjada, però només va tenir una ocasió al final de la primera.  Una indecisió de Melo, Azparren i Morales va acabar amb una rematada de cap fluixa a les mans del porter.

A la segona la Monta va sortir amb molta força, amb pilotes penjades i joc molt físic. El Sant Andreu no es va arronsar i el joc es va endurir, amb l’àrbitre patint: moltes targetes i alguna picabaralla. La Monta no tenia ocasions clares, però donava feina a Azparren i Cárdenas, molt solvents.

Van entrar Arnau i Victor. Arnau la va tenir al descompte, quan el porter local havia pujat a rematar un córner. Quan l’andreuenc anava a xutar des del mig camp a porta buida, va rebre falta. Victor es va posar de seguida en un partit molt calent, va veure la groga, però el juvenil va demostrar en el seu debut oficial d’aquesta temporada que no s’arronsa gens ni mica.

Tots dos equips van acabar aplaudits per la gran lluita mostrada, i és que va ser un derbi de futbol dels que fan afició, d’estil Premier. Un gran entrant per la temporada que comença.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS