David Llobet torna al Sant Andreu

El cambrilenc ha signat aquest matí a les oficines del club un contracte fins a final de temporada. Després de sortir del club al maig, finalment complirà la seva tercera temporada al Sant Andreu i tanca una plantilla que tindrà 22 fitxes.

Avui 31 d’agost es tanca el mercat de fitxatges i el club ha fet un últim moviment, la incorporació del migcampista de 23 anys David Llobet, que aquest estiu va participar en les sessions AFE i va veure com el seu fitxatge pel Reus es frustrava per una qüestió normativa de fitxes.

Després de tornar a entrenar amb l’equip aquesta setmana al Narcís Sala, avui finalment s’ha rubricat el contracte entre les dues parts. D’aquesta manera, tot i la seva joventut, Llobet continua sent el segon jugador amb més partits com a quadribarrat a la Segona B de l’actual plantilla, només per darrere de Morales.

La darrera temporada una lesió el va tenir dos mesos de baixa sense poder participar. En total va disputar 814 mintus repartits en 19 partits i va anotar un gol, al Camp d’Esports contra el Lleida. Uns quants menys que en la seva primera campanya al club, quan va jugar-ne 1.125 en 22 partits i va marcar 4 gols.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS