Dídac passarà pel quiròfan dimarts 28

El central andreuenc l’intervindran de la fractura al pòmul que es va fer en les semifinals del Torneig d’Històrics contra el Cornellà. El temps estimat de baixa seran uns dos mesos, tot i que el jugador podrà començar a córrer a les tres setmanes de la intervenció.

El defensa l’havien d’operar demà, de fet ja havia passat el pre-operatori, però per problemes de disponibilitat de quiròfans la intervenció l’han ajornat fins dimarts vinent. A Dídac se li recol·locarà l’ós de la cara fracturat, el malar. Tot i que en principi estarà de baixa uns dos mesos, hi ha la possibilitat que pugui avançar uns dies la seva tornada jugant amb una mascareta.

L’andreuenc haurà d’estar de dues a tres setmanes de repòs. Es preveu que a la tercera ja pugui començar a fer treball cardiovascular per mantenir el to físic.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS