El Juvenil A ja escalfa motors

El Juvenil A jugarà aquest diumenge 12 d’agost a les 18h30, contra l’Hospitalet, al Narcís Sala, el que serà la reedició de la disputada lluita entre els dos equips la temporada passada, per aconseguir la Divisió d’Honor. Una bona prova pel gran futbol que enguany es podrà gaudir a Sant Andreu.

I és que aquesta temporada els aficionats del poble podran gaudir de la millor categoria del futbol formatiu, amb la Divisió d’Honor Juvenil, i amb la Unió Esportiva lluitant amb les futures estrelles del futbol professional cara a cara.

El Juvenil ja va iniciar el curs amb una victòria per 4-2 davant l’Espanyol B, aconseguida desprès de remuntar un 1-2 advers a manca de tan sols 15 minuts, i ara, en un inici de curs marcat pel gran nombre de jugadors entrenant amb el primer equip, el Divisió d’Honor es retrobarà amb els seguidors locals davant el gran rival per l’ascens la temporada passada, l’Hospitalet.

Si l’enfrontament amb els riberencs va fer saltar espurnes el 2011-2012, el 2012-2013 comença amb la revàlida esportiva davant el mateix equip, que vindrà amb ganes de demostrar que només els detalls van impedir arrabassar-li la plaça als nostres juvenils.

Un partit homenatge a la gran competició que els dos equips van oferir l’any passat, per començar a preparar-se per la dificultat d’enguany.

No et perdis el Juvenil A al Narcís Sala!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS