Eliminats del Torneig d’Històrics als penals

L’equip va caure per 3 a 4 en els llançaments des dels onze metres després que els noranta minuts acabéssin sense gols. La notícia del partit, desgraciadament, va ser la lesió de Dídac. A falta de les proves mèdiques tot apunta que el central té una fractura al pòmul.

Aquest any tampoc ha estat el del Sant Andreu als Històrics. L’equip es va plantar ahir a les semifinals del torneig però no va trobar la manera de batre la porteria del Cornellà. Ocasions n’hi va haver, però el porter Íñigo, especialment en la recta final del partit, va estar molt encertat per deixar la seva porteria a zero.

El partit va començar amb una bona ocasió de Dídac, que en el primer minut rematava una falta lateral amb el cap que li sortia massa centrada. Una primera aproximació a la que el Cornellà responia amb un xut de Boris, que veia com Morales treia una gran mà per evitar el perill.

L’alternança d’ocasions continuava i Edgar no arribava per un pèl a una centrada a l’àrea de David Prats. A l’altra porteria Rubén Canelada treia sota pals el que podia haver estat el gol del Cornellà, després d’una rematada molt clara amb el cap que topava amb el lateral andreuenc.

Abans d’arribar al descans, el Sant Andreu desequilibrava la igualtat d’ocasions clares amb una de David Prats. Bona incorporació de Xapi per la banda dreta, centrada al punt de penal i el davanter, arribant des del darrere, connectava una rematada que marxava fregant el pal esquerre de la porteria dels verds.

En la segona meitat les ocasions de perill van brillar per la seva absència fins la recta final. Abans, només Quim Araujo amb un xut desviat inquietava la porteria d’Íñigo. Apareixien el joc dur i les interrupcions, la més important quan Dídac rebia un cop a la cara que l’obligava a retirar-se i rebre assistències mèdiques.

Fruit de la tensió i les protestes pel desenvolupament del partit, l’àrbitre expulsava Piti Belmonte a cinc minuts pel final. I just quan es complia el temps reglamentari, dues ocasions andreuenques que podien haver canviat el signe del partit. Primer David Prats i després Josu veien com el porter Íñigo desviava les seves rematades a córner.

Empat sense gols i tanda de penals per decidir qui acompanyaria el Santboià en la final. David Prats i Arnau convertien els seus penals, però el Cornellà tampoc fallava en els seus dos primers llençaments. Josu posava el 3 a 2 transformant estil Panenka, i el Cornellà fallava el seu tercer penal.

Encaràvem la recta final amb avantatge quadribarrat, però llavors Melo fallava el seu penal, el Cornellà transformava i Edgar també errava per part andreuenca. David tenia el passi pels del Baix Llobregat en les seves botes i convertia el penal definitiu. 3 a 4 i el Cornellà a la final acompanyant el Santboià.

UE Sant Andreu 0 (3)

UE Cornellà 0 (4)

UE Sant Andreu: Morales, Xapi, Rubén, Azparren, Quim Araujo, Xavi Jiménez, David Prats, Edgar, Victor, Jorge Muñoz i Dídac. També han jugat: Melo, Arnau, Cárdenas, Gómez i Josu.

UE Cornellà: Jose Bermúdez, Joel, Jose, Raül Capó, Israel, David, Pla, Pep Caballé, Boris, Luis i Enric. També han jugat: Franco, Íñigo, Nacho, Guille, Ñito, Puerto, Civil, Pere Olivé i Vargas.

Àrbitre: Ábalos Barrera. Ha mostrat la groga a Azparren i ha expulsat l’entrenador del Sant Andreu Piti Belmonte.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS