Entrada lliure pel futbol base al Narcís Sala

Una temporada més els pares i jugadors del futbol base tindran entrada gratuïta a tots els partits de lliga regular a l’estadi. Des del club volem que els més joves segueixin donant suport al primer equip, al que algún dia poden arribar a jugar.

Degut al decalatge entre l’inici de la temporada del primer equip i la temporada dels equips formatius, l’entrega dels nous carnets de jugador i pare de futbol base 2012-2013 es farà ja avançada la temporada de Segona B.

Per tal que pares i jugadors del base no s’hagin de perdre cap partit, podran accedir amb el carnet de pare/jugador del futbol base de la temporada passada fins rebre el nou carnet, accedint per la porta del pàrquing.

Us convidem a tots a animar un primer equip amb més jugadors formats a casa que mai, el porter Eric, el retorn després d’uns quants anys de Cárdenas, el debut a la jornada 1 del juvenil Víctor, i els altres 4 juvenils que entrenen regularment amb el primer equip: Jílmar, Adri, Jarque i Ruben, preparant-se per saltar al primer equip si se’ls necessita.

I precisament el Juvenil A debuta diumenge a les 12h contra el Menorca la seva aventura a la Divisió d’Honor juvenil estatal, la màxima de la seva edat, segur que agrairan el vostre suport.

Us hi esperem!

Més en

Izan Espinosa, cedit al Júpiter

Premsa19 de gener de 2020

Reacció fulgurant del Sant Andreu (2-1)

Premsa19 de gener de 2020

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020