Entrada lliure pel futbol base al Narcís Sala

Una temporada més els pares i jugadors del futbol base tindran entrada gratuïta a tots els partits de lliga regular a l’estadi. Des del club volem que els més joves segueixin donant suport al primer equip, al que algún dia poden arribar a jugar.

Degut al decalatge entre l’inici de la temporada del primer equip i la temporada dels equips formatius, l’entrega dels nous carnets de jugador i pare de futbol base 2012-2013 es farà ja avançada la temporada de Segona B.

Per tal que pares i jugadors del base no s’hagin de perdre cap partit, podran accedir amb el carnet de pare/jugador del futbol base de la temporada passada fins rebre el nou carnet, accedint per la porta del pàrquing.

Us convidem a tots a animar un primer equip amb més jugadors formats a casa que mai, el porter Eric, el retorn després d’uns quants anys de Cárdenas, el debut a la jornada 1 del juvenil Víctor, i els altres 4 juvenils que entrenen regularment amb el primer equip: Jílmar, Adri, Jarque i Ruben, preparant-se per saltar al primer equip si se’ls necessita.

I precisament el Juvenil A debuta diumenge a les 12h contra el Menorca la seva aventura a la Divisió d’Honor juvenil estatal, la màxima de la seva edat, segur que agrairan el vostre suport.

Us hi esperem!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS