Informació de servei pel primer partit a casa

Aquest diumenge hi haurà novetats importants en els accessos al Narcís Sala i ja serà necessari el nou abonament. Les oficines obriran dissabte de 10.00h a 13.00h i de 17.00h a 20.00h per facilitar als socis la retirada del carnet 12/13.

Enguany tan sols s’obriran les portes del C/ Santa Coloma, la del parquing i la d’Onze de Setembre (piscina) pels abonats de general que es podran situar on desitgin excepte a Tribuna. Amb la desaparició de la grada jove tothom es podrà desplaçar a lateral o a un dels gols indistintament.

Pels abonats de Tribuna l’accés es farà per la porta de Tribuna. El futbol base podrà accedir per les portes de General (pàrquing i piscina).

Per poder veure el partit de la jornada 2, aquest diumenge, ja caldrà el nou abonament. Tots aquells que ja hagin presentat l’imprès, poden recollir el nou carnet encara que no se’ls hagi fet el cobrament, ja que per aquest partit se’ls permetrà l’entrada. Amb l’abonament de la temporada passada no es podrà accedir al camp.

Per facilitar la retirada de carnets aquesta setmana, a banda de l’horari habitual de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 19.00h de dilluns a divendres, les oficines obriran també dissabte de 10.00h a 13.00h i de 17.00 a 20.00h.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS