Els packs de roba del futbol base, també a la venda

Ja es poden comprar els nous packs de roba de jugador de camp i porter del futbol base per la temporada 2012-2013 a la botiga Benitosports del centre comercial la Maquinista, de dilluns a dissabte de 10h a 22h. Consulteu-ne aquí el contingut.

Us annexem el contingut dels packs en un pdf descarregable que ens ha facilitat Benitosports, per tal que els pogueu consultar.

Els packs, que inclouen la roba d’entrenament i la de partit, valdran el mateix per jugadors de camp i porter, 180 eur, encara que cal tenir present que a partir de l’1 de Setembre la botiga Benitosports aplicarà el nou IVA instaurat pel govern, pel que a partir d’aquesta data costaran 184,60 eur.

Packs futbol base

Us facilitem també les dades de la botiga Benitosports de la Maquinista perquè aquells que no la conegueu, pogueu trobar-la fàcilment:

http://www.lamaquinista.com/W/do/centre/ficha-tienda-Base-Benito-Sports

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS