Ja estan disponibles els Carnets de Soci 2012-2013

Tots aquells socis que hagin comprovat que ja se’ls ha girat la domiciliació bancària de la renovació o l’alta del Carnet, ja poden passar a recollir-lo per oficines en l’horari habitual. Durant els propers dies s’aniran girant els rebuts d’aquells que vagin formalitzant el full de renovació/alta.

La lliga ja s’acosta, i el proper 26/8 l’equip debutarà a Iecla com visitant, començant la temporada al Narcís Sala com a local el proper 2/9, pel que serà necessari ja el nou carnet d’abonat.

El club ja ha girat els primers cobraments al banc dels socis que han complimentat fins ara el full de renovació/alta, pel que aquells socis que comprovin que han entrat a temps a aquesta primera tongada de rebuts, ja poden recollir el Carnet de Soci 2012-2013 a les oficines del club. Aquells que encara no tinguin el cobrament efectuat, entraran en les successives tongades de cobraments, i podran passar a recollir el seu carnet a mida que vegin al seu compte que el club ja ha liquidat la temporada 2012-2013.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS