Ja torna a ser aquí el Torneig d’Històrics!!!

El campionat més important del futbol català torna aquesta setmana amb la seva XXVII edició, al camp del seu organitzador, el Martinenc, al Municipal del Guinardó. El Sant Andreu debuta en el ja clàssic format de triangular el dimecres a les 18h30 (5 eur socis U.E. Sant Andreu. Metro Guinardó-Hospital de Sant Pau)

I és que el campionat de pretemporada s’ha convertit en el més representatiu del futbol català, una mena de lliga catalana oficiosa, ja que enfronta 12 primers equips de gran tradició, pel títol més prestigiós del país.

Enguany, els 3 equips de Segona B, Badalona, Prat i U.E. Sant Andreu són els favorits, però es trobaran amb 7 equips de tercera i 2 de primera catalana, com l’amfitrió, que no els ho posaran fàcil.
El torneig es disputa en format de triangular en la seva primera fase, per després jugar semifinals i finals entre els classificats.

Aquest dimecres 8 d’agost, a les 18h30, la U.E. Sant Andreu s’enfrontarà a Vilafranca i Mollet en partits de 45 minuts, buscant una plaça per les semifinals que només aconseguirà un dels equips.

Si es classifiqués, la semi seria el divendres 10 a les 20h, i la final el dissabte 11 a les 18h30.

Pel seu format, amb tants partits en pocs dies, per celebrar-se en pretemporada i per la obligació de fer rotacions dels entrenadors, el torneig s’ha caracteritzat per les sorpreses, l’emoció i l’espectacle, essent una de les cites més divertides i entretingudes de l’estiu pels amants del futbol de veritat.

Enguany, els organitzadors han preparat un abonament per 20 eur per tots aquells que desitgin assistir a les 6 jornades del campionat, 12 partits de 45 min, i 3 de 90, un tip de bon espectacle a un preu mínim.

L’entrada per una sola jornada valdrà 5 eur pels socis dels clubs participants, 10 eur pel públic general, i es celebrarà al Camp Municipal del Guinardó, al poble veí de Sant Martí de Provençals, amb el metro de la línia groga Guinardó-Hospital de Sant Pau a la porta del camp, pel que les facilitats pels nostres seguidors que desitgin anar-hi seran màximes.

Tots amb la U.E. Sant Andreu! A pels Històrics!!!!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS