John Neeskens, nou jugador del Sant Andreu

Es tracta d’un central que també pot jugar com a lateral esquerre i pivot defensiu. Neeskens té 18 anys i la temporada passada va arribar a provar amb el Juvenil andreuenc però en el seu primer partit es va lesionar. Abans havia jugat al Juvenil de la Damm i del Vila-real.

El jugador ja ha començat a entrenar amb l’equip i signarà amb el club fins a final de temporada la setmana vinent. Piti Belmonte podrà comptar amb ell pel partit amistós de demà a Cervera.

John Neeskens destaca pel seu bon toc amb la cama esquerre i la seva polivalència en la línia defensiva. Ha jugat amb les categories inferiors de la selecció catalana i va arribar a despertar l’interés de clubs com el Reial Madrid o el F.C. Barcelona. La seva qualitat no va passar desapercebuda tampoc per l’entrenador del Vila-real Juan Carlos Garrido, que tot i ser juvenil el va fer entrenar en diverses ocasions amb el primer equip del submarí groc.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS