Piti Belmonte: “Les noves pilotes són molt dolentes”

Coincidint amb la presentació al Narcís Sala l’equip va estrenar les noves pilotes per la temporada 2012/2013. Les esfèriques no van agradar gens als jugadors, que s’uneixen a les crítiques que ja han fet d’altres equips. Pel que fa al partit, Piti destacava que ningú hagués pres mal.

La indignació entre els futbolistes andreuencs era patent després de l’estrena contra el Terrassa. El motiu, el nou model de pilota amb el que s’ha de jugar la temporada 2012/2013. Segons explica la plantilla i el cos tècnic, l’esfèrica dificulta molt fer passades precises i bota extremadament malament, també ajudada per la superfície del Narcís Sala.

Un handicap  al que el Sant Andreu i tota la resta d’equips s’hauran d’adaptar en els partits de lliga de la propera temporada.

Escolta a continuació les declaracions postpartit de l’entrenador Piti Belmonte:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS