Quinze del primer equip més Víctor

El juvenil entra en la convocatòria pel debut de demà a la lliga a camp del Yeclano. Queden fora de la llista per lesió Dídac, Borja i Cristian Riera, amb molèsties a l’adductor. Tampoc viatgen, en aquest cas per decisió tècnica, John Neeskens i Aitor Martínez.

Per fi torna la lliga i ho fa amb una estrena a camp del Yeclano, nouvingut a la categoria i al grup tercer. L’equip buscarà començar amb bon peu en un camp petit i difícil.

Després d’una pretemporada amb un balanç de sis victòries i cinc empats en onze partits, ara comença l’hora de la veritat. Aquest any el potencial del grup serà molt gran. Després dels descensos de Nàstic, Alcoyano i Villareal B, la continuïtat al grup de l’Atlètic Balears o l’Huracán, i els reforços d’equips com el Llagostera, la competició augmentarà molt l’exigència.

El Sant Andreu arrenca amb l’objectiu d’anar sumant, partit a partit, sense posar-se cap meta abans d’hora. El primer de tots, el Yeclano, demà a partir de les 19.00h de la tarda. El partit l’emetrà en directe l’emissora Onda Musical de Yecla, dins el programa Camino a la gloria. Aquest és l’enllaç per escoltar el partit: http://ondamusicaldeyecla.blogspot.com.es/


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS