UE Sant Andreu 1 – Terrassa FC 1

L’equip es va presentar davant l’afició amb un empat a un contra el Terrassa al Narcís Sala. Molist va avançar els visitants amb un gol a la sortida d’un córner i pocs minuts després, Edgar va empatar amb una acció molt semblant. Uns 600 espectadors van assistir a la presentació.

El Sant Andreu va començar dominant i intentant buscar la porteria rival des de l’inici, però les ocasions clares no arribaven. Tampoc Èric tenia feina a la porteria andreuenca.

De fet, en la primera acció de perill clar va arribar el gol del Terrassa. Pugui treia el córner i Xavi Molist, al primer pal, enviava la pilota al fons de la xarxa.

A partir del gol va començar a arribar el Sant Andreu amb més perill. Tres ocasions, dues de David Prats aturades per Miguel Ángel, i una de Josu, que impactava al lateral de la xarxa, avisaven els vallesans.

I al 43′, en un córner des de l’esquerra de l’atac andreuenc, apareixia Edgar per posar el cap i posar l’empat al marcador. Abans del descans encara Azparren, també amb el cap a la sortida d’un córner, enviava una rematada massa creuada.

A la segona part les accions de perill van ser comptades. Quim Araujo, amb un xut alt, i Willy per part terrassenca, amb un xut que taponava la defensa, van protagonitzar les accions més destacades.

UE SANT ANDREU 1

TERRASSA FC 1

UE Sant Andreu: Eric, Xapi, Rubén, Azparren, Xavi Jiménez, David Prats, Edgar, Víctor, Jorge Muñoz, Dídac i Josu. També han jugat: Melo, Sergio, Quim Araujo, Adrián, Arnau, Javi Ruiz, Cárdenas, Jilmar, Sergio Gómez i Jarque.

Terrassa FC: Miguel Ángel, Ferran Mèlich, Montero, Ramon Suárez, Barriendos, Sergio Navarro, Joan Roig, Céspedes, Montoro, Xavi Molist i Pugui.

Gols: 0-1 Molist (29′), 1-1 Edgar (43′).


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS