UE Sant Andreu 5 – Villarreal CF ‘C’ 0

El Sant Andreu va aconseguir la primera victòria de la pretemporada a casa amb una exhibició d’encert de cara porteria. Quim Araujo, amb un hat-trick, va ser el gran protagonista del partit. David Prats i Arnau, amb dos grans gols, van completar la golejada.

L’efectivitat que havia faltat en d’altres partits va aparèixer de cop ahir. L’equip en va tenir prou amb dues rematades per posar un 2 a 0 favorable al marcador en tan sols tretze minuts. I Quim Araujo va ser l’encarregat de materialitzar aquest dues primeres ocasions: la primera al 8′, aprofitant una pilota morta dins l’àrea per batre per baix el porter castellonenc. La segona cinc minuts més tard, rematant de cap al segon pal una bona centrada de Xavi Jiménez des de la dreta.

El Sant Andreu semblava trobar amb facilitat l’esquena de la defensa dels de La Plana. Tot i això, com acostumen a fer els filials, el Villarreal C volia portar la iniciativa del joc i arribava per primer cop a la porteria de Morales al 26′, amb un xut llunyà de Manel Royo que el porter andreuenc, que reapareixia després de la lesió, enviava a córner.

Abans del descans, dues ocasions més pels de Piti Belmonte, totes dues de David Prats. Especialment perillosa la segona, quan després d’una gran jugada de Sergio Gómez per l’esquerre, el davanter rematava fregant el pal.

El Villarreal C va sortir fort dels vestidors i a punt va estar d’entrar de ple en el partit. Ho va evitar Azparren sota pals, treient una rematada de Cifuentes sobre la mateixa línia que hauria suposat el 2 a 1.

El Sant Andreu va continuar amb la seva efectivitat i David Prats ampliava diferències en el 63′ superant el porter visitant amb una gran vaselina en un u contra u. El partit estava ja decidit i, tot i baixar una mica el ritme, els quadribarrats no van perdonar cap de les ocasions que van tenir.

A deu minuts pel final Quim Araujo completava el seu hat-trick aprofitant novament una pilota morta dins l’àrea per posar el 4 a 0. I quan semblava que el partit acabaria així, una gran jugada entre Quim Araujo i Josu acabava amb centrada d’aquest últim i rematada d’Arnau a l’interior de l’àrea per tancar la golejada. Un 5 a 0 que dóna confiança a l’equip per seguir preparant la temporada.

Aitor, Cristian i Éric es van perdre el partit per problemes físics de poca importància.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS