Víctor Alonso debuta a la 2a B amb només 17 anys

Diumenge passat a Iecla es va produïr l’estrena en partit oficial de lliga d’un dels juvenils amb els que compta Piti Belmonte per aquesta temporada. El jove mitja punta va entrar en el minut 73 en substitució de Xavi Jiménez i va fer un bon paper sobre la gespa.

És sens dubte una de les millors notícies que ens deixa l’empat a un a camp del Yeclano. Un dels joves que l’any passat van triomfar amb l’ascens a Divisió d’Honor del Juvenil defensava la samarreta quadribarrada del primer equip en una categoria tan dura com la Segona B.

Si dissabte en la prèvia ja destacàvem la seva convocatòria, diumenge el vam poder veure saltar a la gespa, aportant minuts de refresc a l’equip. De fet, amb Víctor al camp, va arribar l’empat andreuenc amb el gol de falta d’Edgar.

Un debut que segur que no quedarà aquí, doncs la temporada és llarga i el cos tècnic compta amb fins a cinc juvenils per entrenar i participar en els partits quan calgui. Recordem que aquests cinc noms són els d’Aliaga, Jilmar, Victor, Jarque i Sergio.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS