Ona Meseguer i Ana Copado, convidades aquest diumenge al Narcís Sala

Les dues waterpolistes del Club Natació Sant Andreu, medalla de plata en els Jocs Olímpics de Londres, veuran en directe el Sant Andreu-Villarreal B de la quarta jornada. El club vol reconèixer les dues medallistes del Sant Andreu.

Van fer història als passats Jocs Olímpics de Londres. La selecció espanyola femenina de waterpolo, amb 9 jugadores catalanes, debutava en una cita olímpica aquest estiu i ho feia sorprenent tothom fins a ficar-se en la gran final contra els Estats Units.

Entre aquestes noies que van aconseguir deixar bocabadat tothom, dues jugadores del club veí, el CN Sant Andreu. Són l’Ana Copado, portera del Sant Andreu i del combinat espanyol, i l’Ona Meseguer, atacant de l’equip del poble i internacional amb Espanya.

La Unió Esportiva Sant Andreu vol tenir un gest de reconeixement amb totes dues i per això les ha convidat al proper partit a casa de l’equip, aquest diumenge a les 12.00h contra el Villarreal B. L’afició podrà retre una ovació merescuda a les medallistes andreuenques.

Foto: heraldo.es i cnsantandreu.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS