Bon inici de temporada del femení

Amb victòria a Lleida 1-2 a la primera jornada de lliga i imposant-se a l’Europa al seu Torneig Caliu Gracienc, desprès d’empatar a 1 i vèncer a la tanda de penals, les andreuenques certifiquen un bon inici, decidides a no patir tant com la temporada passada.

Diumenge, a la primera jornada a Lleida, el femení va remuntar un 1-0 advers a la Terra Ferma, ja que les locals es van avançar el minut 17 amb un gol d’Anna Esteve. Però el partit va canviar al minut 30, quan una bona acció andreuenca va obligar a la lleidatana Abigail a treure una pilota amb les mans sota pals, propiciant el conseqüent penal i expulsió.

A partir de la transformació de l’Ana Belén Fuertes, i amb una jugadora més, les noies van acabar per decantar el partit al minut 73 amb un gol d’Adriana, per començar la temporada amb 3 punts i molt bones sensacions.

I ahir, Diada Nacional de Catalunya, a les 12h, estaven convidades a disputar el Torneig Caliu Gracienc de l’Europa, que es van endur després d’un difícil partit en camp contrari, on es van imposar a la tanda de penals, empatant 1-1 al temps reglamentari.

Diumenge a les 16h torna el femení a casa, amb la segona jornada de lliga al Narcís Sala, enfrontant-se al Sant Gabriel B, en un altre interessantíssim partit de la categoria de plata del futbol estatal.

El partit serà de portes obertes per tots aquells que vulguin animar el femení. Us hi esperem!

Fitxa del partit Lleida Esportiu – U.E. Sant Andreu:

Lleida Esportiu (1): Cristina, Meri, Núria, Alba, Laura, Paola (Glòria P, min. 52), Anna Esteve, Janira (Marina, min. 46)(Maria, min. 54), Abigail, Glòria B, Raki

UE Sant Andreu (2): Miriam, Rocio (Laia, min. 65), Silvia O, Ana B. Fuertes, Cynthia, Maria, Andrea, Nerea, Adriana (Ana Lopez, min. 71), Carla (Núria, min. 42) , Mar.

Gols:

1-0 Anna Esteve (min. 17)

1-1 Ana B. (min. 30)

1-2 Adriana (min. 73)

Foto: www.esportfemeni.com

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018