Defensa en quadre per rebre l’Ontinyent

Els quatre jugadors que aquesta temporada havien d’ocupar tèoricament l’eix de la defensa andreuenca, són baixa pel partit de demà. Azparren, sancionat, i Cárdenas, Dídac i Borja, lesionats, no entren en la llista. Piti haurà de buscar recursos.

Una jornada més, problemes en defensa provocats per les baixes. Dídac i Cárdenas ja encaren la recta final de la seva recuperació, però encara no estan a punt, Borja segueix amb el seu procès, i a tot això se li suma la baixa d’Azparren per la doble groga que va veure dimecres a Inca.

L’equip vol continuar amb aquesta inèrcia positiva i es trobarà amb un conjunt en una dinàmica oposada. L’Ontinyent ocupa la setzena posició de la classificació amb 5 punts i ve d’encaixar dues derrotes contra dos equips catalans: 4-1 contra el Prat i 0-2 contra el Reus.

Els de John Clarksson han sumat dos punts fora de casa, amb empats a camp de dos filials, el Mallorca B i el Llevant B. Es tracta d’un equip que pateix molt defensivament, doncs són el conjunt que més gols ha rebut del grup III, amb 11.

Històricament el Narcís Sala no és un camp gens propici perquè demà puguin trencar la dinàmica negativa: l’Ontinyent no hi ha guanyat mai. El balanç en 11 visites és de 8 victòries andreuenques i 3 empats.

Foto: futbolbalear.es


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS