Desafortunat debut del Juvenil A

Els andreuencs, sense sort aquest diumenge, van acabar derrotats al contraatac. En la recta final del partit el Menorca es va mostrar letal aprofitant els espais que va deixar un Sant Andreu bolcat sobre l’àrea rival i que va acusar la mala sort.

UE SANT ANDREU – 1 CD MENORCA – 3

Els locals van dominar i van controlar el partit gairebé per complet. Durant el primer període, no obstant això, el domini no es va traduir en evidents ocasions, però això sí, una molt clara amb una doble oportunitat en la qual la defensa menorquina va acabar salvant el gol baix pals. Els visitants amb prou feines es van deixar veure en atac.

El segon període va començar amb els quatribarrars llançats a l’atac, la qual cosa es va traduir en un gran tret de Bernat al travesser i el posterior gol de Víctor amb un gran xut a l’esquadra després de recollir una assistència de Fabián. S’havia aconseguit el més difícil, inaugurar el marcador davant un rival que s’havia defensat molt bé. Però als 2 minuts arribava un penal molt dubtós en contra i el marcador tornava a igualar-se.

A partir d’aquest moment, als locals els va poder l’ansietat per portar-se la victòria, i a punt van estar d’aconseguir-ho amb oportunitats de Bernat, Adrià o Jilmar de falta. Els balears van aguantar la pressió, i van aprofitar per sentenciar el partit a la contra, amb dos gols gairebé consecutius.

El partit semblava sentenciat, però encara podria haver recobrat emoció en els minuts finals, en els quals l’equip local va desaprofitar dos penals. El primer ho va treure en una doble intervenció Enric i el segon va ser repel·lit pel travesser.

A final, derrota per 1-3 d’un Sant Andreu sense sort davant un Menorca molt efectiu.

Alineacions:

UE Sant Andreu: Agus, Xavi, Jarque, Jilmar, Pol (Jose Vicente), Sergio (Rojas), Fabián (Canut), Casanovas (Gerard), Bernat, Víctor i Adrián Ruíz.

CD Menorca: Enrich, Ferran, Sabater, Tamalles, Domi, Ruben, Samu (Ali), Maties, Camps (Izan), Xisco i Tofol (Ordinas).

Gols: 1-0 min.55 Víctor, 1-1 min.57 Ordinas de penal, 1-2 min.72 Camps, 1-3 min.77 Martinez.

Árbitre: Víctor Caballero León.

Targetes: Grogues a Víctor i Rojas pel Sant Andreu i a Sabater min.68 i 83 pel Menorca.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS