Dídac i Borja, les úniques baixes pel debut a casa

Tots dos cauen de la convocatòria per lesió. Després de passar pel quiròfan dimarts passat, Dídac ja es recupera des de fa uns dies a casa. Borja també segueix el procés de recuperació del seu genoll. La resta de la plantilla està convocada per rebre el Prat.

Tres mesos després torna la lliga al Narcís Sala i ho fa amb un partit contra un català: el Prat. Els potablava van pujar a la Segona B després d’una gran temporada a Tercera i són el primer visitant al poble.

El seu estat de forma és envejable, i és que han començat de manera immillorable. Debut amb victòria en la primera jornada, guanyant per 1 a 0 el Reus, i victòria entre setmana a la Copa eliminant el Nàstic amb remuntada inclosa. La moral dels del Baix Llobregat doncs, està pels núvols.

Serà una gran prova en el debut en lliga davant l’afició andreuenca que podrà veure l’equip en horari de tarda, a les 18.00h.

Els precedents entre tots dos equips els trobem a la Tercera, amb quatre enfrontaments. En tres d’aquestes ocasions la victòria va ser andreuenca mentre que en només una va ser pels visitants. L’última d’aquestes visites, ja fa 10 temporades, amb triomf per 3 a 1 dels quadribarrats.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS