El Carnet de la U.E. Sant Andreu incorpora nous avantatges

Aquesta temporada formar part del club, ja sigui com a soci abonat, jugador o familiar de jugador, inclourà interessants descomptes i avantatges gentilesa de les empreses i comerços col·laboradors. Us els detallem.

El club està treballant per aconseguir el màxim de beneficis per tots els membres de la família andreuenca, que a banda de participar de l’activitat social i esportiva del club podran tenir interessants descomptes i avantatges amb el seu Carnet.

Les diverses empreses col·laboradores del club ens estan fent arribar aquests dies les diverses promocions que aplicaran especialment pels nostres membres, a mida que anem tancant acords us els farem saber, però ja hi ha un important grup d’empreses que s’han decidit a facilitar-nos-els:

Així, el restaurant el Portaló de Sant Andreu ofereix un 10% de descompte presentant el Carnet del club.

Aquest Restaurant, una masia en plena ciutat, ofereix la millor cuina catalana al C/Gran 34.

Us adjuntem les seves dades de contacte:

http://www.sant-andreu.com/com-2/elportalo/index.html

També ofereix un descompte molt important Benitosports, la botiga de la Maquinista que proveeix el material esportiu del club. Amb el Carnet, podeu aconseguir un 13% de descompte en material relacionat amb el futbol(botes, guants, proteccions, etc…) i un 8% per a material de la resta d’esports.

http://www.lamaquinista.com/W/do/centre/menu/deporte/ficha-tienda-Base-Benito-Sports

Officat, la botiga del Vallès de subministrament de mobles d’oficina també ofereix un 10% pels membres del Club.

Es troben al Carrer Pereda 17 de Sabadell i podeu contactar amb ells al telèfon  937207728 i a l’adreça d’email officat@officat.com.

Un 5% ofereix Miranda Disseny, l’estudi d’arquitectura i disseny d’interiors, situada al C/ Viladrosa Nº 156 de Barcelona, a la cruïlla entre la Via Júlia i la Ronda de Dalt, al Districte de Nou Barris.

http://www.mirandadisseny.com/

Macmobles de Sant Andreu, amb les seves botigues a Fabra i Puig 45, i Concepció Arenal 275, ofereix un 10% de descompte en els seus establiments de mobles per la llar de disseny i funcionals.

http://www.himobel.es/index_archivos/slide0001.htm

I finalment, Tot Servei, l’empresa de subministraments per oficines de Sant Andreu, al C/Otger n.8, aplicarà també descomptes en funció de la comanda o servei, pels integrants del nostre club.

http://www.totservei04.com

Un conjunt d’avantatges que pretenem ampliar tant com puguem, ja que estem treballant en nous acords que faran que tenir un Carnet del club 2012-2013 sigui encara més profitós.

També us informem que amb el Carnet de Soci podeu accedir a tots els partits de totes les categories del Femení i el Juvenil i el Base.

A partir d’aquesta temporada, els partits de Lliga del Juvenil seran de pagament, per mirar de finançar els desplaçaments del Divisió d’Honor, però seguiran essent gratuïts pels membres del club, ja siguin abonats, pares o jugadors del base.

Gaudiu de ser membres del club, amb descomptes, accés a partits de totes les categories, i tot el que us puguem oferir més endavant.

Pels socis, tot són avantatges!!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS