El Femení A es posa a punt

El seu entrenador, Oriol Casadevall, ens explica com arriben les noies a la setmana de l’inici de lliga. L’objectiu d’aquest any és competir sense renunciar a res i per això l’equip ha fet quatre bones incorporacions. El recolzament de l’afició tornarà a ser important.

Després d’aconseguir la permanència a la categoria en l’última jornada de la temporada passada, aquest any el Femení A no vol patir tant. La preparació, per falta de dates, ha estat curta a nivell d’amistosos. Les noies només han pogut disputar dos partits, contra el Sant Gabriel i contra el Barça B. L’altre que estava previst, contra l’Espanyol C, es va suspendre per la pluja.

Tot i així, l’entrenador Oriol Casadevall fa un bon balanç de la preparació.

Aquesta temporada Toni Ocaña serà l’ajudant d’Oriol Casadevall a la banqueta. Una temporada que comença el proper diumenge a Lleida i per la qual el Femení A es posa l’objectiu de competir i poder estar com més a dalt millor al final del campionat.

La plantilla competitiva de la que parla el tècnic s’ha completat aquest estiu amb quatre incorporacions i un retorn, el de la Sara, que portava més d’un any lesionada. Així descriu Casadevall els reforços que han arribat al Narcís Sala.

Un altre dels aspectes importants serà el suport del públic, que la temporada passada ja va demostrar en els moments decisius estar al costat del Femení. L’entrenador andreuenc confia en que aquest recolzament es pugui repetir aquest any.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS